Joomla-Template by go-android.de & android forum
 
   
 
     
 
 

Tyxo

Explode във Facebook

Имате мечти и воля да изваете тялото си, но се обърквате в голямото разнообразие от хранителни добавки и медикаменти на съвременния пазар. Home-Bodybuilder е Вашият компетентен съветник в тази област.

Свинска мас срещу ставни болки
Ако имате ставни болки, можете да пробвате да си помогнете със свинска мас, която комбинирана с други продукти може да ви донесе облекчение.

1. Местата, в които чувствате болка, се намазват с леко с газ (за осветление) и след това внимателно се разтриват с пречистена свинска мас. ястото Мястото се увива с вълнено парче плат и се пренощува с превръзката. На сутринта се измива с топла вода и сапун. След няколко процедури ставните болки изчезват или настъпва значимо облекчение.
(Пречистването на маста става, като същата се превари 1-2 пъти, оставя се да изстине и се отделя лесно от водата, тъй като се вдига отгоре след изстиването.)
2. Стриват се на прах 10 аспирина (може да се купи аспирин на прах) и се смесват добре с 3 супени лъжици пречистена свинска мас. С получената смес се разтриват болните места, след което се покриват с памучен или вълнен плат. Пренощува се, а на сутринта се измива с топла вода. Необходими са няколко процедури за достигане на желания ефект.
 

Коментари  

 
0 #1 todor 2012-09-11 07:49
Камфор-салицилов унгвент от ветеринарен лекар ще свърши същата работа както метод 2, а първия представлява в по-голямата си част загряващ компрес , който има добър ефект при хронични болки/травми
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Sponsored Links

РЕКЛАМА:

Хороскопи
Астрология, Дневен Хороскоп
Езда
Конна езда
Искам 6
Български език и литература
Договори
Примерни бланки на договори
Биохумус
Екологичен биотор
 
 
Бодибилдинг и Културизъм